Arbeide hos Kare Plus

Kare Plus er en attraktiv arbeidsplass som er opptatt av at hver arbeidstaker skal føle seg inkludert, ivaretatt og en del av et team. Dette skal gjelde uansett om du er fast ansatt, er en tilkallingshjelp eller en sykepleiervikar.

Vi i Kare Plus tror at alle yter sitt beste i ett godt og positivt arbeidsmiljø. Derfor vil vi ha gode betingelser og arbeidsvilkår for alle våre ansatte.

Kare Plus har mange og varierte jobbmuligheter for sykepleiere og helse- og omsorgsarbeidere. Det er også muligheter for deg som ønsker å jobbe med praktisk hjelp. Kanskje er vi bedriften for akkurat deg?

Vil du lese mer om «jobbe i hjemmetjenesten eller «bli vikar» se i menyen på venstre side.

Ta gjerne en prat med oss på tlf. 95 89 39 39 eller send en søknad ved å fylle ut søknadskjema som du finner nederst på siden.
 

Fyll ut søknadskjema her!

Fotterapeut

Med oss på laget har vi fått fotterapeut, Astri Løvdal. Det er vi i Kare Plus veldige glade og stolte over! Astrid er en fantastisk dame som elsker det hun driver med. Hun er positiv og engasjert og tar veldig godt vare på alle sine kunder. Hun er en person med et smittende humør og som setter pris på en koselig prat.

Les mer

Kontakt

Oss

Ring oss for mer informasjon

+47 95 89 39 39