Avantas Aktiv

Vi tilbyr bedrifter og arbeidsgivere en mulighet til å fokusere på medarbeidernes holdninger og atferd, som kan være et konkurransefortrinn. Arbeidshverdagen kan for de aller fleste være både krevende og hektisk og da handler det om å legge til rette for tiltak som kan skape trivsel, samhold og lojalitet til bedriften og dens mål. Dette kan vi hjelpe med!

Kare Plus har inngått et samarbeid med Avantas Aktiv hvor tidligere proffsyklist Atle Kvålsvoll er daglig leder. Sammen med dem leverer vi et komplett tilbud til bedrifter som vil ta ut gevinsten av en sunn organisasjon. Et motivasjonsprogram med mål om å bedre den fysiske form til hele organisasjonen med spesielt fokus på å få med de som i dag er inaktive.

Avantas Aktiv har bred erfaring fra idretts- og næringslivet. Gjennom 10 år har de hjulpet mer enn 50 000 ansatte i 230 virksomheter til å holde seg i fysisk aktivitet. Deres erfaring bidrar til kvalitetsriking av leveransen og et solid oppfølgingsprogram.

Metoden som blir benyttet bygger på kunnskap om motivasjon for å trene. Dette handler om å etablere de riktige individuelle holdninger, men også om litt konkurranse og gruppepåvirkning. Bedriftens ansatte deles inn i lag som konkurrerer mot hverandre. Vi leverer verktøy som treningsdagbok og det vil være kontinuerlig oppfølging i fra oss, for å veilede og motivere underveis. Utover dette vil programmet skreddersys til deres bedrift, etter ønske og behov.

Ta kontakt for mer informasjon, vi kommer gjerne på et uforpliktende bedriftsbesøk for å forteller med om hva vi kan tilby.


Klikk for å lese artikkel

Kontakt

Oss

Ring oss for mer informasjon

+47 95 89 39 39