Omsorg og stell

Vi i Kare Plus tilbyr trygg og omsorgsfull hjelp til deg eller en av dine nære. Vi kommer til ønsket tid og kan hjelpe med blant annet personlig hygiene, påkledning m.m. Vi i Kare Plus veileder og har et stor fokus på å ivareta og trene på de evnene èn har for å ivareta nødvendige ressurser. Ta gjerne kontakt for mer informasjon, eventuelt spørsmål til hva vi kan hjelpe med.

  • Hjelp med personlig hygiene
  • Påkledning
  • Fotpleie

Avlastning:

Vi har trygge og kompetente medarbeidere som gjerne hjelper til med avlastning. Vi ønsker å gi en forutsigbarhet og trygghet om at omsorgsbehovet blir ivaretatt selv om pårørende ikke er tilstede.  Vi leser gjerne høyt fra bok, spiller spill, går turer, lager mat eller sitter gjerne og prater og har en hyggelig stund over en kopp kaffe eller et måltid. Dette tilpasser vi oss etter ønske og behov.

 Kontakt oss på tlf. 95 89 39 39 – E-post. agder@kareplus.no

Fotterapeut

Med oss på laget har vi fått fotterapeut, Astri Løvdal. Det er vi i Kare Plus veldige glade og stolte over! Astrid er en fantastisk dame som elsker det hun driver med. Hun er positiv og engasjert og tar veldig godt vare på alle sine kunder. Hun er en person med et smittende humør og som setter pris på en koselig prat.

Les mer

Kontakt

Oss

Ring oss for mer informasjon

+47 95 89 39 39